Drivhuset - hvor brugte ting får nyt liv

Formidlings- og byttehus i drivhuset


Corona tiltag

Drivhuset lukket For at begrænse smittespredning er bytteafdelingen i Drivhuset på genbrugsstationen foreløbigt lukket til og med 17. januar 2021.

Følg med her på siden. 

---------------------------------------------------------

Albertslund Genbrugsstation er bygget op omkring Materialegårdens gamle drivhus, som genbruges til formidlings- og byttehus.

Her formidles til børn og voksne at affald er en del af fremtidens ressourcer. I Drivhuset kan skolebørn lære om affald, sortering, genbrug og genanvendelse. Kontaktperson for besøg med skoleklasser er Keld Frandsen, tlf. 43 68 32 01.

I Drivhuset er der også en bytteafdeling, hvor borgere kan aflevere intakte og brugbare effekter til genbrug og samtidig selv gøre et genbrugsfund.

Åbningstider

Drivhuset er i øjeblikket lukket, se øverst på siden.

Faste lukkedage:

Drivhuset har altid lukket den 24.-26. december, 31. december og 1. januar, på helligdage i øvrigt, 1. maj og Grundlovsdag. Lukkedage i forbindelse med ferie, kurser og andet fravær, vil blive annonceret på denne side og på Drivhusets facebookside.

Der er dannet en forening til støtte for Drivhuset. Det er de frivillige borgere der holder åbent i Drivhuset lørdage og søndage fra kl. 10 - 15. Har du lyst til at være frivillig i Drivhuset, så kontakt Agenda Centeret på tlf.: 43 62 20 15.

 

 

Drivhuset vil også blive brugt til kampagner og arrangementer med fokus på affald. Agenda Centeret arrangerer bl.a. workshops hvor du kan lære at lave nye produkter ud af genbrugsgenstande. Det kaldes upcycling. Der vil være opslag i Drivhuset om kommende workshop og hvordan du tilmelder dig.

 

Har du en god genbrugside - så kom ned i Drivhuset og udstil den - så andre borgere kan blive inspireret.