Ledige stillinger

Se hvilke stillinger, der er ledige i Albertslund Kommune


Aktivitetsmedarbejdere til plejeboligområdet i Albertslund Kommune

Ansøgningsfrist 18. juni 2017, kl. 12:00

Brænder du for at yde omsorg og give livskvalitet til ældre? Er du god til at sætte aktiviteter i gang til ældre borgere, der bor i plejebolig? Så er du måske vores nye aktivitetsmedarbejder.

Albertslund Kommune søger tre aktivitetsmedarbejdere til plejeboligområdet, som består af to plejecentre. Humlehusene er et demensplejecenter med 47 borgere og Albertshøj er plejecenter for 81 borgere. Som aktivitetsmedarbejder vil du få primær tilknytning til enten Albertshøj eller Humlehusene, men tværgående opgaver må forventes. Du vil referere til lederen af Plejeboligområdet.

Vi søger en engageret aktivitetsmedarbejder, der kan arbejde 30 timer ugentligt. Vi forestiller os, at du møder fra kl. 11.00-17.00 i hverdagene, og at du er fleksibel i forhold til aftenarbejde i forbindelse med afholdelse af særlige arrangementer. Det forventes, at du kan arbejde hver fjerde weekend. Ansøgere med kørekort foretrækkes. Ansættelserne er tidsbegrænset og løber til udgangen af 2018, da stillingerne financierers af puljemidler. Der kan blive mulighed for forlængelse. Ansættelsen sker snarest muligt eller efter aftale.  

Opgaven er at udvikle, fastholde og koordinere et attraktivt ældre liv for borgere i plejebolig med fokus på omsorg og nærvær i tæt samarbejde med borgerne, pårørende og plejepersonalet.

Vi søger en medarbejder, som

 • udviser tillid, åbenhed og er anerkendende i sin kommunikation. Du ser potentialet i den enkelte borgers ressourcer og sætter dem i spil.
 • vil bidrage positivt til udvikling af aktivitetstilbud på kommunens to plejecentre
 • Vil samarbejde med borgere om aktiviteter i dagligdagen
 • er selvstændig og god til at strukturere og planlægge dit eget arbejde
 • har lyst til at samarbejde med engagerede kollegaer og bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • er fleksibel og ser muligheder fremfor begrænsninger
 • vil arbejde med mestring og rehabilitering 
Konkret vil du blandt andet få ansvar for
 • Afholdelse af stolegymnastik 1-2 gange om ugen
 • At holde dig ajour med, hvad der foregår i lokalområdet og tage beboere med, så vidt det er muligt
 • Afholdelse af sæsonbestemte aktiviteter
 • Afholdelse af gruppeaktiviteter og individuelle aktiviteter 
Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte leder af plejeboligområdet Jane Jørgensen på telefon 4049 4803.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår. Lønplacering sker efter forhandling mellem Kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist den 18.06.17. Samtaler afholdes i uge 26.
 

Send ansøgning