Ledige stillinger

Se hvilke stillinger, der er ledige i Albertslund Kommune


Pædagog til barselsvikariat på 34 timer til Børnehuset Sydstjernen

Ansøgningsfrist 07. april 2017, kl. 12:00

Til daginstitution Sydstjernen søger vi en pædagog til et barselsvikariat på 34 timer til vuggestueafdelingen i perioden 01.07.2017 – 30.04.2018, med mulighed for forlængelse.
 
Vi har til huse i Hjortens kvt. 9, 2620 Albertslund. Vi er normeret til 100 børn fordelt på 67 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Vi arbejder med funktionsopdelte rum og basisgrupper. Strukturen kræver, at vi som medarbejdere har et godt overblik, er tydelige, åbne, fleksible, gode til at føre an og omstillingsparate. Vi arbejder med teamstruktur i Sydstjernen, som betyder, at vi samarbejder på tværs i huset. Vi arbejder med et tillidsfuldt og professionelt samarbejde med forældregruppen.
 
Vi tror på:

- afgrænsning frem for begrænsning ud fra et anerkendende perspektiv
- rammer frem for regler
- at være nysgerrig frem for at bedømme
 
Vores daglige praksis er præget af:
- plads til børns læren og væren
- det gode udeliv
- at skabe oplevelser med børn og for børn
- inklusion og børnefællesskaber
- dialogisk sprogarbejde
- motion og sundhed
- sprogarbejde
 
 
Vi søger en kollega, som undersøger hensigt blandt børn ikke blot fokusere på deres handlinger. Det er vigtigt at du tager initiativ og handler ud fra de muligheder dagen tilbyder, samt har evnen og lysten til at reflektere over egen og andres pædagogiske praksis. Du trives med at bruge og udvikle dine skriftlige og mundtlige formidlingsevner, og er nysgerrig af natur efter ny viden inden for pædagogik. Du har lyst til at indgå i et fællesskab både med dine kollegaer og børnene på Sydstjernen. 

Du er uddannet pædagog og kommer gerne med erfaring fra vuggestueverdenen.  Du har en tydelig pædagogisk profil og tager gerne det daglige pædagogiske ansvar på dig. Du er desuden god til at tage beslutninger og har overblik selv i en travl hverdag.
 
Hvis du har spørgsmål eller vil se institutionen, er du velkommen til, at kontakte leder Louise Juul Larsen på 26379993, eller Souschef Simone Steensen på 43687676

Aflønning sker efter reglerne om Ny Løn. Det er en del af ansættelsespolitikken i Albertslund Kommune at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.
Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning via linket.
 
Ansøgningsfristen er mandag d.7.4.2017 kl.12. Samtalerne vil finde sted i uge 16.
 
Læs mere om Sydstjernen på http://www.sydstjernen.albertslund.dk
 
 ALBERTSLUND KOMMUNE - for det gode børneliv - for et rigt kulturliv - for et bedre miljø

Send ansøgning