Cykeltur for nytilflyttere

Nye borgere inviteres på en cykeltur rundt i byen sammen med borgmester Steen Christiansen lørdag den 27. maj, kl. 8.00-11.00. Det bliver en cykeltur på ca. fem kilometer, hvor du får et billede af Albertslund som by - det grønne, det kulturelle, det arkitektoniske. Tag børnene med - det hele starter med morgenmad og mulighed for en dukkert i Friluftsbadet Badesøen.


Cykeltur for nytilflyttere - Albertslund Kommune

Kære nye albertslundborger

Du inviteres på en cykeltur rundt i byen sammen med borgmester Steen Christiansen mfl. lørdag den 27. maj, kl. 8.00-11.00 Det bliver en cykeltur på ca. fem kilometer, hvor du får et billede af Albertslund som by - det grønne, det kulturelle, det arkitektoniske m.m. Tag børnene med - det hele starter med morgenmad og mulighed for en dukkert. Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig ved at sende en mail til kffs@albertslund.dk senest den 26. maj - og skriv hvor mange du/I dukker op.

Program - cykeltur lørdag den 27. maj

  • Kl. 8.00 - vi mødes ved Skallerne 14, 2620 Albertslund. Her er alle med til at åbne Friluftsbadet Badesøen sammen med borgmester Steen Christiansen. Der bydes på morgenmad - og der er mulighed for en dukkert.

  • Kl. ca. 9.00 - alle hopper på cyklerne med borgmesteren som guide. Fra Badesøen går turen rundt i byen. Vi cykler forbi og stopper op ved det nye sundhedshus, danmarkshistoriens måske største boligrenovering i Albertslund Syd, det moderne børnehus Ved Vejen, boligområdet Hyldespjældet med bl.a. skulpturpark, det nyere boligområde Herstedlund med fælleshuset tegnet af arkitekt Dorte Mandrup, Kongsholmparken hvor natur og klimatilpasning går hånd i hånd og Børnefestugen hver år udfolder sig og Vridsløselille Statsfængsel, der skal indgå i et stort byudviklingsprojekt lige i hjertet af Albertslund.

  • Kl. 11 - Tak for turen. Fortsat god lørdag!