Nyheder


Maya Peitersen udstiller

6. april 2015

Fra torsdag den 9. april til torsdag den 7. maj vises udstillingen "Mandeæder" på Albertslund Rådhus.

 

Læs mere

Hvem skal modtage Grøn Initiativpris 2015?

1. april 2015

Synes du, at pædagogerne i dit barns børnehave gør en særlig indsats for miljøet? Din genbo? Eller det lokale autoværksted? Så kan det være, de skal anerkendes med Albertslund Kommunes Grøn Initiativpris. OBS frist 4. maj.

Læs mere

Kulturmøde i Albertslund

1. april 2015

Clement Kjersgaard er ordstyrer på Kulturfolkemødet i Albertslund. Her vil Mattias Tesfaye, Kitte Wagner, Sørine Gotfredsen, Julia Lahme, Cecilie Waagner Falkenstrøm og Carsten Thau debattere "Kulturen og Folket". 

Læs mere

Cykeloprydning

31. marts 2015

Med en ny cykelsæson for døren foretager Albertslund Kommune oprydning i cykelstativer og andre steder i Albertslund Centret, ved A-Huset og biblioteket.

Læs mere

Politisk enighed om Danmarks største beredskab

27. marts 2015

Torsdag den 26. marts godkendte Dragør som den sidste af i alt ni kommuner, heriblandt Albertslund, en principaftale om et fælles beredskab i Storkøbenhavn. Dermed er Danmarks største beredskab en realitet

Læs mere

Pas udstedt i Albertslund er gyldige

27. marts 2015

Mange kommuner har på grund af en teknisk fejl udstedt pas uden fingeraftryk. Pas udstedt i Albertslund er ikke berørt af problemet. 

 

Læs mere

Medvind på cykelstien

26. marts 2015

Læs om Lone Brinchmann Jensen, der vandt 3. heat af "Test en elcykel"

Læs mere

Borgmesteren indvier hovedstadsområdets nye supervandværk

10. marts 2015

Vandværket skal servicere omkring 120.000 borgere i otte kommuner i hovedstadsområdet. Det bliver et af Danmarks største og mest miljøvenlige vandværker.

 

Læs mere