Nyheder


Idémøde om idræt

Kom med dine ønsker og idéer til kommunens idrætsfaciliteter i fremtiden. Deltag i mødet på Albertslund Stadion mandag den 3. november kl. 19-20.30.

Læs mere

Har du lyst til lidt fodbold med vennerne?

Albertslund Idrætsanlæg udbyder ledige tider i udvalgte haller og sale. 

Læs mere

Virksomheder og kommune i fælles front

Stærkt fremmøde i Strategisk Erhvervsforum, hvor kommunen gik i dialog med erhvervslivet. Målet er at skabe vækst og job.

Læs mere

Elitetilskud 2015

Foreninger og enkeltpersoner kan søge om tilskud til eliteidræt. 

Læs mere

Bredt flertal bag budgetaftale

15 ud af 21 medlemmer af Kommunalbestyrelsen står bag budgetaftalen for 2015. De fem partier bag aftalen er Socialdemokraterne, SF, Det Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti og Venstre. Overskrifterne for budgetaftalen er ifølge borgmester Steen Christiansen, at en robust økonomi skal give plads til et løft af børneområdet og fortsat fokus på byens fornyelse.

Læs mere

Udlandet er interesseret i DOLL

En udenlandsk delegation blev med stor interesse præsenteret for DOLL Living Lab i Albertslund. Flere udenlandske investeringsrådgivere vurderede, at udenlandske virksomheder vil være interesserede i at blive en del af lysparken

Læs mere

Efterårsferiekursus

for børn 8-13 år

Kom og vær med til en sjov og kreativ efterårsferie på Billedskolen.

Vi lærer om farverne, tegner med farveblyanter og pastelkridt og laver flotte skåle i papmaché, som vi maler med smukke efterårsmotiver i alle efterårets fortryllende farver.

13.- 14. og 15. oktober 2014
kl. 9.00 til 13.00

Læs mere