Nyheder


Kom til Grøn Dag

20. april 2016

Gå ikke glip af årets store begivenhed - oplevelser for hele familien.

Læs mere

Sundhedsfestival i Albertslund

19. april 2016

Snør løbeskoene, slå ørerne ud, hop i dansetøjet eller mød op til kokke-skole! Den 20. og 21. maj er der Sundhedsfestival i Albertslund. Programmet indeholder bl.a. foredrag med Michale Meyerheim og Chris Macdonald, Vild Med Dans workshop, børneteater og motionsløb. Det er gratis at deltage i alle aktiviteterne. 

 

Læs mere

15 års miljøsamarbejde stopper

17. marts 2016

Green Cities-kommunernes vision om et bæredygtigt samfund var i år 2000 begyndelsen til et succesfyldt pionérsamarbejde, som nu stopper. Miljøambitionerne lever dog videre i bedste velgående i Albertslund som i de øvrige medlemskommuner.

Læs mere

Albertslund med i udstilling på DAC

17. marts 2016

Med udstillingen” UPDATE – gør byen smart” sætter Dansk Arkitektur Center fokus på morgendagens smarte byer. Udstillingen fremhæver blandt andet Albertslund som eksempel på en af de danske byer, der er med til at sætte skub i udviklingen og tænke ind i fremtiden. Udstillingen kan ses fra den 18. marts til den 12. juni 2016.

Læs mere

Ønskeløbet 2016: Løb for den gode sag i Albertslund den 4. juni

11. marts 2016

Albertslund danner igen i år rammen om velgørenhedsløbet for hele familien, Ønskeløbet. Make-A-Wish Ønskefonden er gået sammen med Albertslund Kommune, Albertslund Centrum og løbeklubben ALOT om Ønskeløbet, hvor overskuddet går til at opfylde ønsker for børn med livstruende sygdomme i Danmark. Vær med til at løbe for den gode sag - meld dig til nu....

Læs mere

Forbrugervalg i HOFOR

3. februar 2016

Nu er der valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i HOFORs vand- og spildevandsselskaber

Læs mere

Gravid og klar til barn? Kursus for kommende forældre

26. januar 2016

Sundhedsplejen og Familiehuset tilbyder et gratis kursus for gravide par/ enlige. Kurset hedder KLAR TIL BARN. Tilmelding skal ske senest den 2. februar.

Læs mere