Biblioteket skal have nyt bibliotekssystem

Vi holder åbent, men med begrænset betjening.


Nyheder - Albertslund Kommune


Det nye system hedder Cicero, og bliver installeret onsdag den 21/9 og torsdag den 22/9 (uge 38). 

Det vil ikke være muligt at låne, reservere eller bestille materiale - heller ikke fra andre biblioteker. Man kan heller ikke se sin lånerstatus, forny m.m. Men man kan godt aflevere lånt materiale på biblioteket, samt benytte et begrænset antal af bibliotekets computere til at gå på internettet eller scanne. Og man kan bruge biblioteksrummet til at læse aviser og bøger samt studiebrug.

Borgerservice på biblioteket vil være lukket onsdag eftermiddag (forventet ml. 13-16) grundet kursus i det nye bibliotekssystem. Ellers kan man få lavet pas, NemID eller andre borgerserviceopgaver, som man plejer.

Bibliotekets hjemmeside vil være lukket ned fra tirsdag aften den 20/9, man kan heller ikke benytte bibliotek.dk, da denne ikke har adgang til låneroplysninger.
Biblioteket har midlertidigt stoppet for indkøb af nye materialer i perioden fra den 22. august og frem til omkring 1. oktober 2016, da vi ikke kan lægge titlerne ind i bibliotekets database.

Reserveringer på nye materialer kan ikke ses i lånerstatus fra 22. august til starten af oktober 2016.

Fredag den 23. september forventer vi at alle systemerne fungerer normalt, og biblioteket har igen normalt åbent.

Oplev luciaoptog

7. december 2016

Igen i år har du mulighed for at fejre luciadagen og opleve luciaoptog med 5. klasseeleverne fra Herstedlund Skole flere steder i byen. For eksempel kl. 10 på Albertslund Rådhus

Læs mere

Skudepisode ved Politigården

6. december 2016

Tirsdag morgen den 6. december fandt en alvorlig skudepisode sted ved Politigården i Albertslund, hvor en betjent blev skudt.
Politiet har arbejdet på højtryk lige siden og har tidligere afspærret områder i byen. Politiet har anholdt en mistænkt, men arbejder fortsat i området omkring Politigården.

Læs mere

Nordea-fonden støtter Vikingelandsbyen og Kroppedal med mange millioner

28. november 2016

Nordea-fonden støtter nyt stort vikingeprojekt med 10,9 millioner kroner. Det skal vække vikingetiden endnu mere til live i Albertslund og på Vestegnen. Med Kroppedal Museum og Vikingelandsbyen i Albertslund som hovedaktører skal borgere have en central rolle i at rekonstruere en bro og vej fra vikingetiden. Desuden skal en ny udstilling og digital formidling få flere til at interessere sig for vores fortid og komme tættere på naturen. Det ambitiøse projekt skal over tre år trække mere end 200.000 'nye vikinger' til.

Læs mere

Nyt fra Fødevarestyrelsen; hold fugle indendørs

15. november 2016

Til dig med hønsehold eller andre fjerkræ. Fødevarestyrelsen har meldt nyt ud om fugleinfluenza. Det har betydning for alle med hønsehold og andet fjerkræ i landet. Der er en række forhold, som det er nødvendigt at efterleve for at undgå smitte

Læs mere

Ustabil vandforsyning i Risby 24. til 26. oktober

21. oktober 2016

Arbejde på vandforsyningen kan medføre ustabil forsyning i Risby i perioden.

Læs mere

Bredt budgetforlig i Albertslund Kommune

4. oktober 2016


Fem ud af kommunalbestyrelsens syv partier står bag budgetaftalen for 2017. 

Læs mere

Renovering af Kanalgaden: Undskyld, vi larmer lidt.

30. september 2016

4. okt. til 24 nov. 2016 vil renoveringen af Kanalgaden støje lidt mere end normalt. Der bliver monterer pæle til at holde boldværket.

Læs mere